Scoala pe timp de COVID-19
22050
Title Image

Scoala pe timp de COVID-19

“În contextul unor nemulțumiri (mai mult sau mai puțin exprimate) legate de desfășurarea lecțiilor online, trebuie să remarcăm și devotamentul unor cadre didactice care aleg să petreacă 6 ore pe zi cu elevii. Spre exemplu, copilul meu din cls a II a B tocmai a terminat “conferința” cu Doamna lui. Încă de la începutul școlii online, au program de la 9 la 15. Stiu, poate că unii vor spune că e cam mult pentru clasa a II a, dar eu când îl văd pe fii ‘ miu mândru de ce a făcut, iar pe doamna lui atât de implicată și neobosită,  nu pot decât să-i aplaud. ” (părinte, școala “Titu Maiorescu”, 45)

“Una peste alta a fost utilă perioada asta. Mi-a permis mie, ca părinte, să mai încerc să modelez, să o învăț pe fetița mea cum să învețe, cum să își structureze materia și, totodată, am văzut mai îndeaproape cum își fac orele profesorii și cum abordează ei învățarea. Am un mare respect pentru domnul de istorie și pentru doamna de desen. Extraordinari profesori. Îi laud doar pe ei pentru că te-ai fi gândit că la materii cu 1 oră pe săptămână activitatea ar fi trebuit să fie mai mică. A fost atât cât trebuie și perfect structurată pentru online.” (părinte elev gimnaziu, școala “Titu Maiorescu”, 45)

• Mariana Cocoara

May 6, 2020at11:01 am Reply

Sunt mandra de elevii mei, din clasa I B, Scoala 45. Din 17 martie , stau cumintei, atenti si activi, in ” conturile lor”! Bravo, copii, suntem impreuna in continuare si facem fata situatiei!

• rodicap

May 6, 2020at2:28 pm Reply

Si noi suntem tare mandri de ei si de cadrele didactice care le indruma pasii chiar si prin intermediul ecranelor. Frumoase lucrari! Le apreciem toti. Multumim!

• Laurentiu

May 6, 2020at2:36 pm Reply

Si noi suntem mândri de doamna noastră invatatoare! Ne este dor de perioada claselor primare! Felicitari și va mulțumim!

Post a Comment